Tříkrálový koncert živě z Brna na ČT1

01.01.2015 9:30

Poděkováním koledníkům i dárcům Tříkrálové sbírky Charity České republiky je už tradičně koncert, který vysílá Česká televize první lednovou neděli. Ani tentokrát tomu není nijak. Přímý přenos Tříkrálového koncertu zajišťuje brněnské studio a ČT1 ho vysílá 4. 1. 2015 od 18 hodin. Režie Adam Rezek.

Tříkrálový koncert živě z Brna na ČT1
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Zatímco v hledišti Hudební scény Městského divadla v Brně, kde se koncert koná, usednou koledníci v kostýmech, z jeviště je pozdraví moderátoři Martina Kociánová a Jan Čenský. A nebudou sami. Zazpívají a zahrají Adam Mišík, bratři Ebenové, Lenka Dusilová s Baromantikou a slovenská skupina Iné Kafe.

Diváci mohou i během koncertu posílat dárcovské SMS ve tvaru DMS KOLEDA na číslo 87777. Z rozhovorů se zástupci Charity ČR se dozvědí, jak byly využity peníze z loňské sbírky a v reportážích uvidí tři konkrétní příklady. První je o pomoci postiženým lidem v jihočeské Kaplici, druhá o navracení bezdomovců do běžného života v Olomouci a poslední o podpoře sociálních projektů na Ukrajině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa: Na zaplacení daně z nemovitých věcí zbývá už jen týden

16:13 Finanční správa: Na zaplacení daně z nemovitých věcí zbývá už jen týden

Finanční správa (FS) od druhé poloviny dubna rozesílá více než 4 milionům poplatníků platební údaje …