Turistický spolek Lipenska: Vánoční trh v Černé „trochu jinak“ i s unikátním ledovým barem

20.11.2019 15:13

Ledové iglú, ve kterém bude uprostřed stát unikátní ledový bar postavený ze stovek ledových kostek, za ním bude příchozím míchat drinky mistr České republiky a vicemistr Evropy, provozovatel zdejšího plážového baru Windy Point David Neumann.

Turistický spolek Lipenska: Vánoční trh v Černé „trochu jinak“ i s unikátním ledovým barem
Foto: tslipenska.cz
Popisek: Turistický spolek Lipenska - logo

Také na to se mohou těšit ti, kteří navštíví vánoční trhy v Černé v Pošumaví. Organizátorem akce, která se bude konat tuto sobotu 24. listopadu a v podtitulu mají dovětek „trochu jinak“ je Obec Černá v Pošumaví. „Návštěvníci se mohou těšit na tři desítky stánků se zbožím s vánoční tématikou a jídlem, kulturní program ale i překvapení. Proč trochu jinak?! Organizujeme ho ve skandinávském stylu, protože Šumava a Lipensko Skandinávii mnoha lidem připomínají. Tématem vánočních trhů je legendární pohádka s Čerty nejsou žerty,“ uvádí Irena Pekárková, starostka Černé v Pošumaví .

Hlavní atrakcí na vánočních trzích, které budou tvořit desítky stánků se zbožím s vánoční tématikou budou postavy z čertovského pohádkového filmu Hynka Bočana, jako je například Čert s hodností vraníka, Dorota Máchalová, kaprál. Připravené bude také pravé peklo s kotlem. „Nechtěli jsme uspořádat klasické vánoční trhy, ale všechno bude trošku více zábavné,“ říká Neumann.

Součástí programu ale bude také vystoupení žáků hudební školy, andělů na chůdách, také kapely Jam & Bazar, která hraje na živo největší světové hity 80. a 90. let. Chybět nebude ani fotokoutek  a dětská módní přehlídka.

Jarmark bude prostorově rozdělený na dvě části, ta první bude nákupní a druhá kulturní, kde se budou rodiče s dětmi bavit. Tady bude po celé odpoledne připravený nabitý program pro děti, jako jsou například tvořivé dílničky, zábavné soutěže, řetízkový kolotoč a pohádkové bytosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…