„Chceme lidem přinést řemeslo na talíř nebo do sklenice. Ať je to pečivo nebo naše uzenářské výrobky, všechno je to z naší produkce,“ uvedl regionální ředitel Turnovských pivnic pro Prahu Martin Střihavka na středeční tiskové konferenci. (https://turnovskapivnice.cz/)
Ve stálé nabídce Turnovských pivnic jsou kromě burgerů i tradiční česká jídla jako svíčková na smetaně, smažený sýr nebo hovězí guláš a samozřejmě nabízí také celou řadu piv. Vlajkovými produkty jsou Turnovská 10, Turnovská 12 světlá a 12 tmavá.

Na podzim ovšem Turnovské pivnice rozšiřují svou nabídku. Do stálého menu přibyli tři velké Turnovské prkénka, masové, smažené a řeznické. Mezi sezónní speciality pak patří Svatomartinský ležák vařený ke svatomartinské huse a Zimní třináctka, která údajně „zahřeje až do jara“.
Zároveň připravily Turnovské pivnice bohaté svatomartinské menu plné husích specialit, které budou dostupné ve všech pražských pobočkách i v turnovské restauraci Na Lukách. Nabídka zahrnuje předkrmy jako husí paštika, játra na víně nebo husí klobása a pokračuje hlavními chody v čele s konfitovanou husou, husí roládou nebo husím burgerem. Menu samozřejmě doplní svatomartinská vína.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.


