Tváří LG praček se stala Mahulena Bočanová

04.10.2012 9:19

Do podzimní kampaně si LG jako tvář pro své pračky vybralo herečku Mahulenu Bočanovou.

Tváří LG praček se stala Mahulena Bočanová
Foto: LG
Popisek: LG

LG přichází po roce opět s novou kampaní, jejíž pomocí chce podpořit prodej svých už tak úspěšných praček. Hlavní postavou bude herečka a moderátorka Mahulena Bočanová; na některých vizuálech s ní bude propagovat domácí spotřebiče značky LG i její dcera Márinka.

Nové technologie praček jako jsou motor LG Direct Drive nebo 6Motion chce LG dostat do podvědomí veřejnosti pomocí známé tváře. „Mahulenu jsme si vybrali, protože v sobě spojuje jak svědomitou matku, tak krásnou ženu s úspěšnou kariérou,“ objasňuje Martin Malý, tiskový mluvčí LG Electronics.

Reklamní kampaň LG zahájí v druhém říjnovém týdnu a poběží do konce měsíce. Mahulena Bočanová se s pračkami LG objeví v reklamních bannerech na internetových serverech a diskusních fórech zaměřených na maminky a péči o dítě, ale také na outdoorových panelech. Založena bude také speciální webová microsite www.dokonaleprani.cz, kde budou k dispozici tipy, rady a návody na praní; navíc zde budou diskutovat blogeři z laické veřejnosti, ale i z řad novinářů.

LG bude promovat u svých praček technologii s patentovaným motorem LG Direct Drive. V tomto případě se nepoužívá pro náhon bubnu velmi známý a problematický řemen, ale tzv. krokový motor je přímo na bubnu. Tento způsob uložení umožňuje pračce provádět zcela nové pohyby bubnu (drhnutí, filtrace, valivý pohyb, volný pád, houpavý pohyb, pohyb pádem.), praní je pak mnohem rychlejší a účinnější. Pračky s motorem Direct Drive navíc mají záruku 10 let. Motor je přímo řízen výkonným mikroprocesorem, který kontroluje proces praní. K tomu všemu LG připojuje i jednu z důležitých informací, že se LG pračka F1480QDS stala vítězem v nezávislém testu praček (5/2011) od organizace TEST vydávající časopis dTest .

„Bonus, který jsme pro zákazníky, jež si zakoupí pračku LG, připravili, je roční předplatné časopisu Moderní byt, kde lze načerpat inspiraci pro další nákupy a renovace,“ doplnil Martin Malý.

Mediální prostor nakoupila a grafický vizuál a koncept kampaně zpracovala agentura Fox Hunter, PR komunikaci zajistila agentura LG One (Hill + Knowlton Strategies).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…