Tým komunikace Allianz posílila Jana Černá

08.02.2014 16:02

Novou posilou oddělení komunikace Allianz pojišťovny se od začátku února stala Jana Černá. Na pozici specialistky interní a externí komunikace vystřídala kolegyni Naďu Rozenskou, která odešla na mateřskou dovolenou.

Tým komunikace Allianz posílila Jana Černá
Foto: Allianz
Popisek: Allianz

Jana Černá je absolventkou bakalářského oboru žurnalistika na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Do Allianz přešla jako brigádnice z redakce zahraničního zpravodajství online deníku Akutálně.cz již v srpnu 2013, v únoru nastoupila na plný úvazek.

Doplnila tak tým, který dále tvoří Václav Bálek, Dagmar Koutská a Tomáš Linhart.

V současné době dokončuje magisterský obor mediální studia na Karlově univerzitě, hovoří plynně anglicky a domluví se i německy. Ve volném čase ráda cestuje, nejvíce ji zajímá Asie.

Allianz pojišťovna, a. s., je stoprocentní dceřinou společností Allianz New Europe Holding GmbH a součástí přední světové pojišťovací skupiny Allianz SE. Na český trh vstoupila v roce 1993 a během svého působení si vybudovala pevnou pozici jedné ze tří největších českých pojišťoven. Nabízí komplexní škálu pojišťovacích a investičních produktů pro soukromou i firemní klientelu. Allianz pojišťovna, a. s., je jediným akcionářem Allianz penzijní společnosti, a. s.. Je také jediným společníkem Allianz kontakt, s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…