ÚOHS se představil potenciálním zájemcům o zaměstnání na Dni otevřených dveří

09.10.2021 7:34 | Tisková zpráva

Několik desítek zájemců o zaměstnání na pozici specialistů v oblasti dozoru nad veřejným zadáváním dnes navštívilo Den otevřených dveří pořádaný Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže.

ÚOHS se představil potenciálním zájemcům o zaměstnání na Dni otevřených dveří
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Úřad oslovil absolventy právnických a ekonomických fakult ucházející se o zaměstnání ve veřejné správě a také studenty hledající stáž a uspořádal pro ně Den otevřených dveří. V rámci programu se účastníci dozvěděli, jaké požadavky má Úřad na své potenciální zaměstnance a stážisty a jaké benefity jim může v rámci služebního či zaměstnaneckého poměru poskytnout.

Před účastníky akce vystoupila místopředsedkyně Úřadu Markéta Dlouhá, která zdůraznila, že kvalitní uchazeče o pracovní pozici na Úřadě může čekat stabilní karierní postup. „Sama jsem v tomto sále před 10 lety absolvovala přijímací řízení na pozici referenta, poté jsem prošla přes místa vedoucího oddělení a ředitele odboru až do funkce místopředsedkyně,“ demonstrovala Markéta Dlouhá, že v rámci ÚOHS je možno kariérně projít až do nejvyššího vedení.

Účastníci Dne otevřených dveří se od organizátorů dozvěděli zejména praktické informace o tom, co obnáší práce referentů v oblasti dozoru nad zadáváním veřejných zakázek a jak uspět v případném výběrovém řízení na služební či pracovní pozici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…