ÚZSVM: Hrubě týraný pejsek našel nový domov

14.02.2020 22:01

Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Kolíně připadl pes plemene francouzský buldoček jménem Karlík. Pes byl velmi hrubě týrán svým majitelem.

ÚZSVM: Hrubě týraný pejsek našel nový domov
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Jeho původní majitel mu způsobil tržné rány na krku a na sonografickém vyšetření byly vidět dva hematomy na játrech. Poranění Karlíka si vyžádala urgentní zákrok veterináře, který ho odvezl k hospitalizaci na veterinární kliniku. Po ošetření byl Karlík umístěn do hospitalizačního boxu veterinární kliniky.

Byl stále velmi ustrašený, bojácný a lekavý. Z tohoto důvodu se zaměstnankyně kliniky rozhodla o Karlíka pečovat a věnovat se mu osobně. Pejska si vždy po nezbytném ošetření brala domů na vycházky a klidný odpočinek. V domácím prostředí byl pejsek velmi spokojený, a tak po vyléčení a převozu do útulku paní požádala o možnost domácí péče.

Karlík

O pejska se v tříčlenné rodině starali víc než rok. Z ustrašeného a lekavého psa se stal sebevědomý a milý společník pro celou rodinu. Když se paní dozvěděla, že pejsek propadl státu, požádala si o jeho svěření do péče. Její žádosti bylo vyhověno a Karlík si dnes užívá domova, jaký si zaslouží.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…