ÚZSVM převedl bezúplatně pět pozemků pro výstavbu dálnice D1 u Přerova

11.12.2017 7:35

Odloučené pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Přerově převedlo bezúplatně do příslušnosti hospodaření Ředitelství silnic a dálnic a Olomouckého kraje pět pozemků pro výstavbu dálnice D1 v místním úseku Říkovice–Přerov.

ÚZSVM převedl bezúplatně pět pozemků pro výstavbu dálnice D1 u Přerova
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Pozemky o celkové výměře 658 m² a účetní hodnotě 6 580 Kč leží v katastrálním území Bochoř. Stavba vymezeného úseku dálnice má být podle sdělení Ředitelství silnic a dálnic zahájena ještě do konce letošního roku. Pozemky byly převedeny oběma subjektům z důvodů sjednocení vlastnictví pozemku a tělesa příslušné komunikace.

Na zahájení výstavby nového dálničního úseku se v regionu upírá velká pozornost. Po dokončení stavby by mělo dojít zejména k výraznému omezení průjezdu nákladních automobilů městem, které v současnosti způsobují v Přerově často katastrofální dopravní situaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…