ÚZSVM převzal od Zdravotního ústavu nepotřebný majetek v Trutnově

11.07.2017 8:04

Trutnovské pracoviště ÚZSVM převzalo od Zdravotního ústavu se sídlem v Ústí nad Labem nepotřebnou budovu s dvojgaráží včetně příslušných stavebních v celkové účetní hodnotě 3 672 604 korun.

ÚZSVM převzal od Zdravotního ústavu nepotřebný majetek v Trutnově
Foto: ÚZSVM
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Jedná se o částečně podsklepenou zděnou budovu s nadzemním podlažím a vestavěným podkrovím. Dle dostupných údajů byl objekt postaven na konci předminulého století. Původně objekt sloužil jako rodinná vila a následně v roce 1987 bylo na základě rozhodnutí provedeno vyjmutí z bytového fondu a povoleno užívání objektu pro tehdejší Okresní hygienickou stanici Trutnov, následně pak jako zdravotní ústav.

Jednotlivé prostory v objektu se využívaly převážně k mikrobiologickým, biologickým a chemickým rozborům. V letech 1986 až 1991 byla provedena částečná rekonstrukce a modernizace celého objektu do současné podoby. Celkový stavebně technický stav budovy je na poměrně dobré úrovni, a to i přes vyšší stáří. Díky provedené vestavbě podkroví
je v objektu velká plocha provozních místností a kanceláří.

Od roku 2009 je budova nevyužívaná. K rohu budovy je přistavěna nepodsklepená přízemní dvojgaráž, která byla zkolaudována v roce 2005. ÚZSVM převzal tento majetek již řádně vyklizený. V současné době ÚZSVM připravuje podklady pro změny v dodávkách energií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…