ÚZSVM v Pardubicích byl úspěšný v pátrání po vlastnících nemovitostí

15.10.2021 22:11 | Tisková zpráva

Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových v Pardubicích se podařilo vyřešit případ nedostatečně identifikovaného vlastníka. Žádost o pomoc s prověřováním nemovitostí v obci Dolní Rověň, u kterých na listu vlastnictví byla pouze jména bez adresy, podala soukromá osoba s tím, že by se mohlo jednat o někoho z příbuzných.

ÚZSVM v Pardubicích byl úspěšný v pátrání po vlastnících nemovitostí
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Jednalo se o spoluvlastnické podíly na nemovitostech o celkové výměře 12 234 m2 včetně pozemku pod Mlýnským rybníkem, které byly zapsány celkem na čtyřech listech vlastnictví. V evidenci katastru nemovitostí byli zapsáni manželé František a Františka V. Ve spolupráci s pracovníky Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj se ÚZSVM podařilo dohledat další skutečnosti, zejména adresu vlastníků. Podezření žadatele se nepotvrdilo, ÚZSVM však v pátrání pokračoval dále.

S pomocí pracovníků Státního okresního archivu v Pardubicích se ověřením v agendovém informačním systému evidence obyvatel ÚZSVM podařilo dohledat data narození i úmrtí původních spoluvlastníků a v současné době byl o zahájení dodatečných dědických řízení požádán Okresní soud v Opavě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…