ÚZSVM vypsal veřejnou zakázku na vypracování studie využití věznice v Uherském Hradišti

10.06.2017 22:19

Úřad pro zastupování státu v věcech majetkových (ÚZSVM) v souladu s uzavřeným memorandem vypsal veřejnou zakázku na vypracování studie využití areálu bývalé věznice v Uherském Hradišti. Jediným kritériem pro výběr zhotovitele je výše nabídnuté ceny.

ÚZSVM vypsal veřejnou zakázku na vypracování studie využití věznice v Uherském Hradišti
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

„Návrh memoranda o využití areálu bývalé věznice jsme vytvořili již téměř před rokem. Nyní jsme konečně obdrželi vymezení prostor pro muzeum totality a můžeme vypsat studii budoucího využití areálu. Cílem je co nejrychlejší záchrana této památky a zároveň efektivní rozmístění státních institucí ve městě,“ uvedla generální ředitelka ÚZSVM Kateřina Arajmu.

ÚZSVM obdržel 29.5.2017 od Ministerstva kultury Dohodu o rozsahu prostor pro potřeby vybudování tzv. Muzea totality a tím pádem mohl v souladu s uzavřeným memorandem vypsat výběrové řízení na vypracování studie. Cílem studie je zajistit podklady pro maximálně hospodárný, účelný a efektivní postup státu při využití areálu bývalé věznice. Záměrem je vybudování Muzea totality a posouzení možností využití zbývající části areálu bývalé věznice pro umístění státních institucí v Uherském Hradišti tak, aby navrhované prostory splnily prostorové požadavky každé konkrétní státní instituce a současně aby budova byla plně využita.

Termín pro podání nabídek je 3.7.2017 do 10 hodin a jediným kritériem je výše nabídnuté ceny. Termín na vypracování studie pak bude 75 dní od účinnosti smlouvy s vítězem výběrového řízení. Podrobné informace k výběrovému řízení jsou zveřejněny na internetových stránkách ÚZSVM: http://www.uzsvm.cz/zakazka.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…