Univerzita Karlova vypsala vzdělávací kurz o nových trendech v ochraně přírody

07.10.2015 13:30

Ústav pro životní prostředí Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy zahajuje od letního semestru 2015/2016 nový dvouletý kurz celoživotního vzdělávání „Aktuální trendy v ochraně přírody". Je určený pro všechny zájemce z řad profesionální i dobrovolné ochrany přírody. Vhodný je zejména pro pracovníky státní ochrany přírody, kteří si chtějí doplnit své praktické zkušenosti o aktuální poznatky z teoretické ochrany přírody.

Univerzita Karlova vypsala vzdělávací kurz o nových trendech v ochraně přírody
Foto: Mžp-sázava
Popisek: Mžp-sázava

Přednášky začnou 12. a 13. ledna 2016. Kurz je čtyřsemestrální a probíhat bude vždy 2 dny v lednu a 2 dny v září. Nastoupit do něj je možné i v pozdějším termínu a dvouletý cyklus lze dokončit absolvováním příslušné části cyklu následného. Vzdělávací program je určený i pro studenty Přírodovědecké fakulty UK. Cílí ale také na pracovníky státní správy věnující se ochraně přírody. Poplatek za celý dvouletý cyklus činí 1000 Kč a absolventi obdrží certifikát.

Kurz podporuje Ministerstvo životního prostředí a Fórum ochrany přírody jako příležitost pro další odborné vzdělávání profesionálních pracovníků. Cyklus odborných přednášek reaguje na dlouhodobou absenci průběžného odborného vzdělávání s důrazem na současné trendy. Cílem je umožnit pracovníkům ochrany přírody i dalším zájemcům systematické vzdělávání s důrazem na aktuální poznatky a zároveň umožnit diskusi s předními odborníky na daná témata.

Přednášky budou probíhat vždy v Krajinově posluchárně v budově Přírodovědecké fakulty UK, Benátská 2, Praha 2. Program přednášek a další podrobnosti ke kurzu najdete na webových stránkách.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…