Úřad Královéhradeckého kraje zve na výstavu a přednášku o hospicové péči

04.10.2017 11:03

Hospicová péče je v poslední době často skloňovanou službou, jejíž poskytování je v České republice z hlediska kapacit nedostatečné. Jak funguje hospicová péče v Královéhradeckém kraji? To se pokusí přiblížit výstava fotografií s tematikou domácí hospicové péče, která nese název „BÝT SPOLU…“.

Úřad Královéhradeckého kraje zve na výstavu a přednášku o hospicové péči
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

Vernisáž výstavy se uskuteční 9. října 2017 v 15.00 hodin v prostorách recepce Krajského úřadu Královéhradeckého kraje. Účast na vernisáži přislíbila i paní Amy Kuebelbeck, která je novinářkou, spisovatelkou a zakladatelkou perinatální hospicové péče v USA.

Výstava „BÝT SPOLU…“ potrvá do 3. listopadu 2017 (více informací ZDE). Můžete si také prohlédnout krátké video o hospicové péči v regionu: (ZDE)

Tématu domácí hospicové péče se bude věnovat následující den také přednáška zakladatelky domácí hospicové péče v Hořicích a ve Vrchlabí Jany Sieberové s názvem „Filosofie hospice“. Koná se 10. října od 17.00 hodin v sále zastupitelstva v budově krajského úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …