Úřad pro ochranu hospodářské soutěže: Do Májové konference zbývá čtvrt roku

21.02.2023 21:20 | Tisková zpráva

Úřad účastníky blíže seznámí s rozhodovacím procesem

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže: Do Májové konference zbývá čtvrt roku
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Druhý ročník Májové konference o veřejných zakázkách bude Úřad pro ochranu hospodářské soutěže pořádat v Brně přesně za tři měsíce – 17. a 18. května 2023. Akce je určena zejména pro veřejné zadavatele, dodavatele a odborníky na veřejné zakázky. 

Anketa

Je v pořádku, že vláda zvýší důchody méně, než ukládá zákon?

5%
95%
hlasovalo: 28578 lidí

Úřad se bude v letošním roce snažit více prezentovat vlastní rozhodovací činnost, dojde tedy i na prezentace konkrétních důležitých rozhodnutí a nahlédnutí do způsobu a myšlenkových postupů, jejichž prostřednictvím naši úředníci ke konečnému rozhodnutí dospěli.

Přizváni k řečnickému pultu budou jak zástupci Ministerstva pro místní rozvoj ČR, tak i slovenského Úradu pre veřejné obstarávanie, s nimiž budeme sdílet zkušenosti a pohled na směřování veřejného zadávání. Dotkneme se tématu odpovědného zadávání, a to i v kontextu zkušeností centrálního nakupování.

Prostřednictvím přizvaných hostů představíme také zkušenosti s inovativními přístupy k zadávání a realizací předběžných tržních konzultací. Mezi přednášejícími nebudou chybět ani zástupci justice či Evropské komise, kteří budou také prezentovat zajímavá rozhodnutí nebo judikáty z poslední doby.

Sledujte dále internetové stránky ÚOHS, na nichž se v dohledné době objeví předběžný program a registrace na konferenci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …