Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil akvizice skupinám Allegro a Toyota

30.05.2022 12:39 | Tisková zpráva

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušených řízeních dvě spojení soutěžitelů. Podle Úřadu nebudou mít za následek podstatné narušení hospodářské soutěže. Rozhodnutí již jsou pravomocná.

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil akvizice skupinám Allegro a Toyota
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Na základě prvního rozhodnutí bude moci soutěžitel Allegro.eu získat možnost nepřímo výlučně kontrolovat část společnosti VIVANTIS a.s., která se zabývá nákupem reklamního prostoru v médiích.

Ve druhém zjednodušeném řízení Úřad povolil soutěžiteli Range Intralogistics Holding GmbH ze skupiny Toyota Industries Corporation převzít výlučnou kontrolu nad společnostmi viastore SYSTEMS GmbH, viastore SOFTWARE GmbH, viastore International GmbH a Buck Engineering GmbH, které jsou aktivní v oblasti poskytování automatizovaných řešení pro skladování a řízení materiálových toků ve skladech, včetně služeb systémové integrace, a nabízejí rovněž softwarová řešení pro správu skladů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…