Úspěšný bestseller 110 výletů s Dopravním podnikem hl. m. Prahy již potřetí

27.05.2012 17:47

Druhý jarní den letošního roku bylo představeno třetí vydání knihy 110 výletů s Dopravním podnikem hlavního města Prahy.

Úspěšný bestseller 110 výletů s Dopravním podnikem hl. m. Prahy již potřetí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlak ve stanici metra

Nové vydání bylo připraveno s bonusem ve výši 20 procent výletů, a tak na čtenáře čeká 133 výletů po Praze a jejím okolí. Tipy na to, jak příjemně strávit čas, jsou rozděleny do třech okruhů, centrum města, okrajové části Prahy a místa za Prahou.

Při svých cestách za povinnostmi mnohokrát ani nevnímáme, jaké zajímavosti jsou v naší těsné blízkosti. Nová kniha se snaží na tato místa upozornit, samozřejmě v ní najdeme také místa, která si myslíme, že jsou notoricky známá. Kniha se snaží nabídnout tipy na krátké procházky či zastavení, které zvládneme bez větších problémů, ale také najdeme příležitosti na celodenní túry, kde je již vhodné mít potřebné vybavení, aby vás nezaskočily rozmary počasí.

Náročnost výletů je přehledně uváděna pomocí srozumitelných ikon. Samozřejmostí jsou GPS souřadnice výchozího a cílového místa výletu, stejně jako doprava městskou či příměstskou dopravou na jednotlivé výlety. Mnozí z těch, kteří si zakoupili některé z předchozích vydání 110 výletů, byli překvapeni, jak široká je v současnosti síť Pražské integrované dopravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…