Ústecký kraj: Zapojení do projektu Seniorská obálka

14.03.2019 18:23

Ústecký kraj zacˇal pilotní fázi projektu testovat na Litomeˇrˇicku. O projekt byl velký zájem ze strany samospráv právě už během této pilotní části. Z tohoto du°vodu nebylo nutné cˇekat na vyhodnocení a bylo prˇistoupeno k zapojení se do projektu na celém území kraje.

Ústecký kraj: Zapojení do projektu Seniorská obálka
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Oznámení o zapojení do projektu, které bude obsahovat znak Ústeckého kraje, bude umístěno na webových stránkách kraje. Následně budou k projektu moci přistupovat i samosprávy a využít I.C.E. karty pro své seniory. K této prezentaci obce či jiné organizace slouží třetí volná strana I.C.E. karty. Obce budou dále ze strany Ústeckého kraje vyzvány k zapojení se do projektu.

Seniorská obálka – tedy formulář, do kterého senioři (i za pomoci příbuzných nebo svého praktického lékaře) vyplní základní údaje o svém zdravotním stavu, užívaných lécích, kontakty na své blízké osoby a praktického lékaře. Obálku pak umístí na předem určené místo – např. na vstupní dveře nebo lednici. Tyto důležité údaje poslouží v případě zásahu záchranářů v domácnosti.

Vzor I.C.E. karty:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…