Ústecký kraj: Zlatá kukla zůstává v Mostě

23.03.2016 19:21

Vítěznou zlatou kuklu si ze stejnojmenné soutěže zručnosti ve svařování odnesl student pořádající Střední technické školy Most Martin Kocourek. V top desítce se pak umístili další tři domácí účastníci, na osmém místě i jediná dívka v soutěži Michaela Benešová.

Ústecký kraj: Zlatá kukla zůstává v Mostě
Foto: Archiv pořadatele
Popisek: Soutěž o Zlatou kuklu.

Popřát vítězům přijel vedle zástupců partnerů akce i hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, který stejně jako loni převzal nad letošním 4. ročníkem záštitu. „Blahopřání patří všem, kteří jste se museli tady do Mostu probojovat, “ řekl hejtman Bubeníček při svém krátkém vystoupení.

Jak dodal, zručný řemeslník bude na trhu práce vždy ceněný a dobrý svářeč jistě nebude mít problém se sháněním práce. Na závěr poděkoval také pedagogům a popřál jim rovněž k jejich nadcházejícímu svátku.
„Soutěž jsme rozjeli před čtyřmi lety jen jako takový nápad,“ řekl vedoucí odborného výcviku školy a hlavní organizátor akce Ivan Baláž.

A jak dodal zástupce hlavního partnera, marketingový ředitel společnosti SIAD Czech Miroslav Holub, dnes už je akce velkým konkurentem podobné soutěže pořádané na Moravě.

Letošního ročníku soutěže O zlatou kuklu společnosti SIAD se v Mostě zúčastnilo 46 žáků 23 škol z Čech, kteří soutěžili hned ve třech metodách svařování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…