Ústecký kraj považuje odstoupení od smluv za neplatné, dopravu zajistí v nouzovém režimu

04.01.2019 15:01

Po včerejším oznámení TD BUS a.s. o odstoupení od smlouvy na zajištění autobusové dopravy v oblastech Vejprtska, Podbořanska a Lounska – západ zasedla dnes rada kraje. Radní rozhodli o odeslání dopisu s tím, že Ústecký kraj považuje odstoupení od smluv za neplatné a trvá na jejich plnění.

Ústecký kraj považuje odstoupení od smluv za neplatné, dopravu zajistí v nouzovém režimu
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

„Odbor dopravy má nyní za úkol jednat s dopravci a pokusit se nouzově zajistit dopravní obslužnost v oblastech po společnosti TD BUS a.s. Naším cílem je minimalizovat dopad na občany kraje, zajistit co nejvíce spojů, hlavně těch školních. Jelikož na to ale máme fakticky jen jeden pracovní den, nelze slíbit, že se to podaří v plném rozsahu. Všem cestujícím se tímto omlouváme za možné komplikace,“ uvedl po jednání rady náměstek Jaroslav Komínek.

O tom, co nakonec v pondělí nepojede, budou ještě dnes ve večerních hodinách informováni starostové, média a přehled bude k dispozici na webových stránkách kraje, krajské dopravy a na facebooku kraje i DÚK.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…