Užijte si léto s pekařstvím PAUL

06.06.2018 11:00

Lahodné menu sestavené ze surovin v nápaditých kombinacích určitě nezklame vaše chuťové pohárky.

Užijte si léto s pekařstvím PAUL
Foto: Paul
Popisek: Saláty v pekařství Paul

Ve francouzském pekařství PAUL jsme pro vás připravili zbrusu nové letní menu, plné zdraví prospěšných čerstvých surovin a zároveň neotřelých chuťových kombinací.
 
Letní klasikou jsou saláty – bohatou nabídku čerstvých salátů obohatí od června do srpna lahodné novinky, které si můžete vychutnat pouze v rámci letního menu. Salát s řepou Sous-vide a kozím sýrem  je osvědčenou kombinací dvou superzdravých surovin, ovšem v netradičním pojetí – červená řepa je upravena metodou sous-vide, tedy pomalou přípravou ve vodní lázni, která zaručí zachování přirozené chuti, barvy a štavnatosti. V kombinaci s čerstvým kozím sýrem, křupavým ledovým salátem a lahodným medovo-hořčičným dresinkem jde o skvělý lehký oběd.
 
Středomořskou inspiraci nezapře další novinka – vydatný Salát s bulgurem a grilovanou zeleninou. Bulgur, tedy vařená celozrnná pšenice, plná vlákniny, vitamínů a minerálů, zkombinovali kuchaři pekařství PAUL s mixem čerstvých salátů a doplnili grilovanou zeleninou a jemným pestem. Aby vaše tělo využilo i vitamíny rozpustné v tucích, mezi které patří třeba betakarotén, přidali jsme i pár kapek olivového oleje.
 
Ne všichni jsou ale milovníky salátů a někdy potřebujeme něco vydatnějšího k zakousnutí. Pekařství PAUL je vyhlášené skvělým, čerstvě upečeným pečivem, a proto samozřejmě připravilo novinku i pro milovníky oblíbených plněných baget.
 
Lněná bageta s krůtí šunkou zažene i velký hlad a přitom nebudete mít pocit těžkého žaludku. Lněné semínko je skvělým zdrojem zdravých tuků, krůtí šunka dodá kvalitní bílkoviny a díky čerstvé zelenině doplníte i tolik potřebnou vlákninu!
 
 
Přijďte se přesvědčit do některé z poboček pekařství PAUL, že jíst zdravě a zároveň chutně je snazší, než myslíte!
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Letecké hašení bude v budoucnu zajišťovat šest nových vrtulníků

7:44 HZS ČR: Letecké hašení bude v budoucnu zajišťovat šest nových vrtulníků

Jedním z výsledků jednání Vlády České republiky v úterý 30. dubna 2024 bylo schválení rámcového prog…