Užijte si provoněné Vánoce 2017 a rozmazlete své smysly s PartyLite!

14.09.2017 18:30

Žádné období v roce nemá takový půvab a podmanivou atmosféru jako právě čas Vánoc. PartyLite proto připravila jedinečný katalog Vánoce 2017 s celou řadou nádherných vůní a exkluzivních dekorací, které ještě více podpoří tajemné kouzlo vánočních svátků ve společnosti rodiny a přátel.

Užijte si provoněné Vánoce 2017 a rozmazlete své smysly s PartyLite!
Foto: PartyLite
Popisek: Vánoce s PartyLite

Ani vánoční katalog není ošizen o jedinečnou kolekci speciálních vůní Signature, které můžete jednoduše zkombinovat s každodenními vůněmi a vytvořit si tak vůni, která potěší vaše smysly. Z nových zimních vůní se můžete těšit na podmanivé Zimní ovoce, osvěžující Citrusový jalovec, jemné Balzámové dřevo, šťavnaté Lesní ovoce s vanilkou, jedinečný Modrý smrk s lehkým dotekem šalvěje a eukalyptu či jemně Zasněženou mátu.

Zimní ovocné vůně

Zasněžené zimní ovocné sady však v sobě skrývají mnohem víc. Mezi novými Signature vůněmi proto nechybí výrazná a zároveň svěží vůně Moruše, intenzivní Půlnoční orchidej, omamný Bílý jantar, aromatické Ostružiny s cedrovým listím, ohnivé Skořicové dřevo nebo jemná Stříbrná bříza s hutny´mi tóny whisky, která zaručeně zaujme i pánské osazenstvo.

Vánoční dekorace na míru

Společnost PartyLite připravila pro všechny, kteří milují přípravu vánočních dekorací, zábavnou kolekci Mix & Match, která skrývá osm nádherných podstavců a krytů na skleněné soudečky. Záleží tak pouze na vašem vkusu, který podstavec, kryt a soudeček zkombinujete.

Tradiční vánoční barvy a motivy

A protože Vánoce bez perníkového cukroví a třpytících se ozdob by nebyly dokonalé, v nabídce samozřejmě nechybí ani dekorace inspirované tradičními vánočními barvami s moderním nádechem, který dokonale zapadne i do minimalisticky zařízených interiérů. Těšit se můžete například na lampiony, svícny na čajové svíčky i votivky, lesní chaloupku a mnoho dalších krásných vánočních doplňků laděných do vánoční červené a zelené.

Mrazivě třpytivá kolekce

Elegantní, podmanivá, stylová a půvabná… přesně taková je nová sváteční kolekce PartyLite odrážející sněhem pokrytý les za soumraku. Ať už sáhnete po tančící vločce, svícnech z tříbarevného lesa, sváteční girlandě, aromalampě ve tvaru sněhové vločky či po válcových svíčkách, třpytivé metalické doplňky v mžiku rozsvítí celý váš interiér a dodají mu nenapodobitelné kouzlo ledového království.

Jednoduchost přírody

Máte rádi originální materiály? Potrpíte si na výstřední motivy, které hýří barvami přírody? Přesně taková je i další kolekce PartyLite, která je inspirována lesními květinami a divokou zvěří. Výsledkem jsou tak jedinečné doplňky plné jemných, avšak atraktivních kombinací tlumeny´ch barev a metalického vzhledu, které dozdobené malými větvičkami a zahradním kvítím vytvoří dokonalou atmosféru harmonického domova.

Tajemství sofistikované přírody

Třpytivý metalický vzhled je trendem, který se letošní podzim a zimu promítá v řadě oblastí, a proto nemůže chybět ani v jedinečné kolekci Sofistikovaná příroda. Svícny na čajové svíčky se stříbřitými odrazy, dvojité svícny na skleněné soudečky zdobené třpytivým listím či aroma lampa Měděná září jsou stvořené, aby dodaly šmrnc i starožitnému nábytku.

PartyLite Trading S.A.

PartyLite je světovým lídrem v oblasti přímého prodeje svíček, svícnů, vůní bez plamene a aromalamp, jakož i dekorativních a svátečních doplňků pro dům i zahradu. Zastoupený ve 23 zemích prostřednictvím nezávislých Poradců PartyLite. Dle novin Direct Selling News je společnost PartyLite na 31.místě v žebříčku 100 nejvíce ziskových společností přímého prodeje na světě. Kromě jeho přítomnosti v USA, Kanadě a Mexiku, můžeme exkluzivní výrobky PartyLite nalézt také v 18 Evropských zemí. S vášní pro podnikání a silnou vírou pro inovace, nabízí tato světová jednička každý den nové příležitosti pro jednotlivce, kteří je vyhledávají. PartyLite je členem asociace DAS (Direct Selling Association). A zároveň Evropská asociace přímého prodeje Seldia vybrala PartyLite jako Nejlepší Evropskou společnost přímého prodeje v roce 2014. 

Více informací naleznete na našich webových stránkách www.partylite.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…