V IGY vyberou naděje modelingu

30.09.2014 16:44

Českobudějovické IGY Centrum se stane opět dějištěm výběru mladých modelingových nadějí. V úterý 7. října od 15:00 hodin se v přízemí pasáže IGY koná casting k Czechoslovak TopModel 2014 – to je už druhý ročník modelingové soutěže agentury Czechoslovak Models.

V IGY vyberou naděje modelingu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Výběru se mohou zúčastnit dívky ve věku 13 – 19 let, vysoké minimálně 174 centimetrů. Soutěže se zúčastní i topmodelka Simona Krainová, která je ředitelkou a tváří projektu. Stejně jako loni bude přítomna na všech castinzích a pomůže finalistkám projít náročnou přípravou na jejich první velký modelingový večer. Společně s agenturním týmem pak podpoří všechny nové tváře při vstupu do světa modelingu.

Nově se castingu mohou účastnit i chlapci a muži (ve věku od 15 let, vysocí minimálně 180 cm). Ti se představí porotě mimo soutěž Czechoslovak TopModel, nicméně mohou se touto cestou stát novými tvářemi agentury Czechoslovak Models.

K soutěži probíhá během letošního září a října celkem 11 regionálních castingů. Poté bude následovat semifinále, z něhož vzejde 12 finalistek. Samotnou vítězku pak během slavnostního galavečera v Praze vybere mezinárodní porota složená ze zástupců špičkových modelingových agentur z celého světa. Historicky první vítězkou tohoto klání se v listopadu 2013 stala Kateřina Kozlová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Meziroční růst maloobchodních tržeb v březnu zrychlil

16:13 Český statistický úřad: Meziroční růst maloobchodních tržeb v březnu zrychlil

Tržby v maloobchodě se v březnu reálně zvýšily meziročně o 6,1 % a meziměsíčně o 1,3 %. Tržby za pro…