V Libereckém kraji začal projekt k posílení spolupráce v oblasti sociálního začleňování

14.10.2016 16:53

Cílem projektu je zavést funkční a dlouhodobě udržitelný model spolupráce, koordinace a rozvoje činnosti všech důležitých subjektů ovlivňujících trh práce a oblast sociálního začleňování, kteří se sdružují v rámci Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje.

V Libereckém kraji  začal projekt k posílení spolupráce v oblasti sociálního začleňování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vybydlený dům

Projekt je dvouletý. Během jeho realizace dojde ke zjednodušení struktur spolupráce, zavede se lepší koordinace v rámci Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje. Odstraní se tak duplicitní aktivity a projekty. Zlepší se přenos informací napříč spektrem všech subjektů. Finanční podpory a dotace se nasměrují do skutečně potřebných oblastí.

Samotným výstupem projektu bude systémové řešení s jasně stanovenými procesními postupy. Co to v praxi znamená, jednoduše řečeno lepší a rychlejší reakce na skutečné potřeby trhu práce a zaměstnavatelů.

Navržené systémové řešení bude v rámci projektu přenositelné i do ostatních krajů pro další sdružené iniciativy zabývající se obdobnou problematikou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pražská strojírna: Chystáme několik zakázek pro dopravní podnik Berlín

16:05 Pražská strojírna: Chystáme několik zakázek pro dopravní podnik Berlín

Pražská strojírna bude v letošním roce opět dodávat své výrobky do Berlína. Předmětem zakázky je šes…