V čele leasingové asociace bude opět ekonomka Tapšíková

14.04.2015 13:06

Předsedkyní představenstva České leasingové a finanční asociace (ČLFA) byla na další dva roky opětovně zvolena Jiřina Tapšíková. Ve funkci ji potvrdilo představenstvo asociace na svém dubnovém zasedání, na němž se poprvé sešlo v novém složení, o kterém rozhodla předcházející členská schůze ČLFA.

V čele leasingové asociace bude opět ekonomka Tapšíková
Foto: red
Popisek: Česká leasingová a finanční asociace

Kromě Jiřiny Tapšíkové, která v asociaci zastupuje společnost ŠkoFIN, zůstali ve vedení místopředseda představenstva Tomáš Morávek (ČSOB Factoring) i členové představenstva Libor Bosák (ČSOB Leasing) a Jiří Matula (UniCredit Leasing). Nově je doplnili místopředsedkyně představenstva Mária Kováčiková (ESSOX) a členové představenstva Radmila Jakubová (Erste Leasing) a Pavel Fořt (ALD Automotive).

Ing. Jiřina Tapšíková, MBA, vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde absolvovala také postgraduální studium. V oblasti leasingu pracovala na manažerských pozicích u nás i ve světě. V letech 2003 až 2005 byla ředitelkou dceřiné společnosti koncernu Volkswagen FS AG v Turecku, nyní je jednatelkou firmy ŠkoFIN. Od září 2010 je členkou představenstva a od dubna 2011 předsedkyní představenstva ČLFA. V letech 2012-2014 byla jako první žena v historii členkou Rady Federace evropských leasingových asociací (Leaseurope), která zastupuje přes 2000 leasingových společností a přibližně 600 pronajímatelů aut z více než 30 evropských zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…