VLS: Na Běhej lesy měl premiéru Slavkovský les

02.07.2018 9:15

V pořadí již čtvrtý závod seriálu Běhej lesy 2018 odstartoval v sobotu 23. června 2018 v nádherné chráněné krajině Slavkovského lesa na západě Čech.

VLS: Na Běhej lesy měl premiéru Slavkovský les
Foto: VLS
Popisek: Čtvrtý závod seriálu Běhej lesy 2018

Chladné a občas deštivé počasí návštěvníky ani závodníky neodradilo, stejně jako tratě, na nichž nechybělo snad vše - od rašelinišť, rybníků, přes lesní cestičky až po zpevněné úseky. Na čtyři trasy, dvě dětské (0,5 a 1 km) a dvě dospělé (11 a 20 km), které začínaly u historického loveckého zámečku Kladská, vyrazilo 840 dospělých závodníků a stovka dětí.

V epicentru závodu především na ty mladší runnery čekali mimo jiné také lesní pedagogové Vojenských lesů a statků. Státní podnik, který je partnerem celého seriálu, totiž pro mě připravil edukativní zábavný programu, kde mělia možnost se dozvědět zajímavosti ohledně těžby, myslivosti, dendrologie a ti nejmenší mohli nechat rozvíjet svou fantazii u stolu kreslením či skládáním puzzle. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…