VOC Znojmo: Nestihli jste sezónu Vinobusu? Nevadí! Naplánujte si vlastní výlet

21.09.2020 18:47

Sezóna pravidelné linky Vinobusu sice skončila, to však neznamená, že náš vinařský autobus čeká nerušený odpočinek. Můžete si ho totiž pronajmout a naplánovat individuální trasu i program.

VOC Znojmo: Nestihli jste sezónu Vinobusu? Nevadí! Naplánujte si vlastní výlet
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Lákají vás známá i méně známá místa Znojemska, nebo byste rádi navštívili jiný kout republiky? Chcete poznávat pamětihodnosti, užít si den v přírodě, nebo uprostřed rozsáhlých vinic? Vinobus je tu pro vás, ať už se chystáte na výlet s rodinou, přáteli či kolegy.

S koncem sezóny v žádném případě nekončí provoz Vinobusu. „Mimo sezónu, tj. od podzimu do jara, nabízíme pronájmy. Pronájem je možný s průvodcem či bez průvodce, s využitím jeho klasické trasy i na výlety mimo náš region,“ vysvětluje František Koudela, předseda VOC Znojmo.

Současná situace nepřeje hromadným společenským akcím, uzavřeným prostorám ani větším skupinám lidí. Šanci vyrazit na výlet v pohodě a bez rizika přináší právě Vinobus.

Další možností je individuální program v rámci běžné trasy Vinobusu. „Na základě požadavků skupiny domluvíme po trase několik otevřených sklepů, kde se mohou cestující zastavit a degustovat. Rádi připravíme program přímo na míru zákazníků. Naší filozofií je ostatně přivést návštěvníky k vinařům, do sklepů a na vinice,“ připomíná Koudela.

Vinobus VOC Znojmo představuje jedinečný projekt pro turisty na Znojemsku, který není realizován nikde jinde. Díky němu mohli návštěvníci od července do poloviny září jednoduše z centra Znojma zavítat do sklepů a vinařství na Znojemsku, aniž by museli řešit dopravu tam i zpět. Autobus s kapacitou 32 míst a přívěsem na 20 kol vyjížděl třikrát denně v doprovodu průvodce. O stoupající oblibě Vinobusu svědčí skutečnost, že v letošním roce jeho vytíženost oproti loňské sezóně vzrostla o 10,5%. Přibylo nejen zahraničních pasažérů, ale také těch, kteří služby Vinobusu využívají opakovaně.

Pronajmout si Vinobus i načerpat další informace můžete ZDE v sekci Pronájem.

Vinobus VOC Znojmo je realizován za podpory Jihomoravského kraje, města Znojma, obcí Dobšice, Chvalovice, Vrbovec, Tasovice, Havraníky, Šatov a Nový Šaldorf-Sedlešovice a Vinařského fondu ČR. Aktuální informace ZDE nebo na Facebooku VOC Znojmo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…