VZP vychází vstříc médiím

08.05.2013 18:26

Tiskové oddělení VZP zlepšuje svůj servis pro novináře. Od dnešního dne bude pro zástupce médií vždy, tedy i mimo pracovní dobu a o víkendech, na pohotovostním mobilním čísle 731 546 444 dostupný jeden z pracovníků tiskového oddělení.

VZP vychází vstříc médiím
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto.

 

Nově byla na tiskovém oddělení VZP zřízena i e-mailová adresa tiskove@vzp.cz, kterou mohou žurnalisté využívat pro zasílání svých dotazů. Chceme tím předejít situacím, kdy novinář poslal dotaz konkrétnímu pracovníkovi tiskového oddělení, který byl však z nejrůznějších důvodů nepřítomen, a novinář pak zbytečně dlouho čekal na vyřízení své žádosti o informace. Nově zřízená adresa tiskove@vzp.cz je přístupná všem zaměstnancům tiskového oddělení a novinářský dotaz tak vždy někdo z nich vyřídí.
 
Všechna telefonní čísla i e-mailové adresy, které byli novináři doposud zvyklí využívat, zůstávají v platnosti a je možno je samozřejmě využívat i nadále.
 
Mgr. Oldřich Tichý
vedoucí tiskového oddělení a tiskový mluvčí

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize odvysílá  v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

13:21 Česká televize odvysílá v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

Všech 64 utkání právě startujícího mistrovství světa v ledním hokeji odvysílá Česká televize živě. P…