Veletrh pracovních příležitostí na ČZU

25.02.2013 19:19

Aneb vstřícné setkání teorie s praxí

Veletrh pracovních příležitostí na ČZU
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Prezident Václav Klaus a rektor ČZU Jiří Balík

Umožnit osobní kontakt mezi studenty a firmami za účelem zprostředkování práce, stáže, praxe nebo spolupráce na bakalářských a diplomových pracích je hlavním cílem veletrhu pracovních příležitostí, který 28. února pořádá Česká zemědělská univerzita v Praze.

Akce se zúčastní nadnárodní poradenské společnosti, významní zaměstnavatelé v obchodě a potravinářství, dále technologické firmy a automobilky i rozvojové agentury apod. Prezentace budou probíhat v prostorách Kruhové haly Technické fakulty, Provozně ekonomické fakulty, Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů a Institutu vzdělávání a poradenství (v Malé Chuchli) od 10:00 do 15/16:00 hodin. Jednotlivé firmy se budou prezentovat na svých stáncích a také formou přednášek a diskusí. Zájemci obdrží katalog firem.

Veletrh pracovních příležitostí ČZU v Praze navazuje na dobré zkušenosti z přechozích ročníků pořádaných Provozně ekonomickou fakultou. „Propojování studia s praxí je pro nás neustálou výzvou. Prezentace potenciálních zaměstnavatelů přímo na univerzitě a v jeden den přináší řadu cenných podnětů,“ říká rektor prof. Ing. Jiří Balík, CSc. „Úkolem univerzity je připravit mladé lidi na život a vysoká míra jejich uplatnění v praxi je v dnešní době podnětným signálem i pro budoucí studenty.“

Veletrhu pracovních příležitostí na ČZU se účastní Škoda Auto a.s., AGROFERT HOLDING, a.s., Abuda s.r.o., JobFairs, SAP Business Services Centre Europe, s.r.o., AGRI CS a.s., Farmet a. s., AGROTEC a.s., BEDNAR FMT s.r.o., STROM Praha, a.s., Adra, Charita Česká Republika, Česká rozvojová agentura, Člověk v tísni, o.p.s., Ekumenická akademie Praha, o.s., Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem, ExxonMobil, Deloitte Advisory, Ernst & Young, s.r.o., KPMG Česká republika, s.r.o., Tesco Stores ČR a.s., Crocodille ČR, spol. s r.o., Telefónica Czech Republic, a.s., Zdravotní pojišťovna MV ČR Pobočka Praha, Fond dalšího vzdělávání, Nápad roku, Syngenta Czech s.r.o., BASF spol. s r.o., VP AGRO spol. s.r.o., CRV Czech Republic, spol. s r. o., KAŠE - ZAHRADNICKÉ SLUŽBY, Ameba.eu, s.r.o., Studijní centrum BASIC, o.p.s., Vzdělávací institut Středočeského kraje – VISK a Asociace vzdělávacích zařízení pro rozvoj venkovského prostoru.

Česká zemědělská univerzita

ČZU je třetí největší univerzitou v Praze. Spojuje v sobě stoletou tradici s nejmodernějšími technologiemi, progresivní vědou a výzkumem v oblasti zemědělství, lesnictví, ekologie, technologií a techniky, ale i s ekonomikou a řízením. Moderně vybavené laboratoře se špičkovým zázemím včetně školních podniků umožňují vynikající vzdělávání s možností osobního růstu a zapojení do vědeckých projektů doma i v zahraničí. ČZU zajišťuje kompletní vysokoškolské studium, letní školy, speciální kurzy, univerzitu třetího věku.

O studium na ČZU je stále větší zájem, jak potvrzují statistiky přijímacích zkoušek během posledních let. V roce 2012 se přihlásilo přes 23 tisíc uchazečů. Oproti předloňskému roku se počet přihlášek zvýšil o 15 %. Zájem rostl především u prezenční formy studia a v roce 2012 úspěšně zakončilo studium na ČZU přes 4 tisíce studentů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…