Veřejný ochránce práv: Výzkum dostupnosti sociálních služeb pro osoby s poruchou autistického spektra

02.04.2017 19:45

Veřejná ochránkyně práv připravuje výzkum, který zmapuje dostupnost sociálních služeb pro osoby s poruchou autistického spektra (PAS). Jeho cílem je zjistit, zda v rámci širokého spektra sociálních služeb existuje dostatek těch, které dokáží zajistit podporu také lidem s PAS. Sběr dat začne v nejbližších dnech. Výsledky by měly být známy do konce června.

Veřejný ochránce práv: Výzkum dostupnosti sociálních služeb pro osoby s poruchou autistického spektra
Foto: ochrance.cz
Popisek: Veřejný ochránce práv - logo

V dotazníkovém šetření budou osloveni poskytovatelé a zřizovatelé jednotlivých typů sociálních služeb. Současně budeme rádi za jakékoliv informace od rodin, příbuzných nebo známých, které se týkají dostupnosti sociálních služeb pro osoby s PAS.

Pokud byste nám se svou zkušeností chtěli pomoci, napište, prosím, na e-mail: jakesova@ochrance.cz. Individuální příběhy a zkušenosti nám napomohou komplexně zmapovat zajištění služeb pro osoby s poruchou autistického spektra. 

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…