Víkend na Kyčerce: Lyžařské závody i zvěřinové hody!

12.01.2017 22:28

Skvělé lyžařské podmínky i nadále hlásí Ski areál SYNOT Kyčerka ve Velkých Karlovicích. Na sjezdovkách leží až 80 cm sněhu. O víkendu navíc bude spuštěn i poslední vlek, který zatím nebyl v provozu – a to v oblíbeném Fun parku - prozatím ještě bez překážek a skoků pro snowboardisty.

Víkend na Kyčerce: Lyžařské závody i zvěřinové hody!
Foto: SYNOT
Popisek: Kyčerka - ilustrační foto

Tuto sobotu a neděli se navíc na Kyčerce uskuteční závody ve slalomu žáků. Jedna ze sjezdovek tak sice bude pro veřejnost uzavřena, ostatních 8 ale bude v plném provozu a vleky pojedou bez jakéhokoliv omezení. V sobotu si navíc hosté mohou zpestřit závěr dne večerním lyžováním.

Na své si tentokrát přijdou také gurmáni. Hospoda Kyčerka totiž láká na víkendové zvěřinové hody.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu. Areál je v provozu denně od 8 do 16 hodin. Večerní lyžování probíhá vždy v úterý, čtvrtek a sobotu, a to od 18:00 do 21:00 hod.

Areál patří do Skiregionu Valašsko, lyžaři v něm tedy mohou využívat skipasy, platné hned pro několik lyžařských areálů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…