Vláda ČR: Schůze vlády ČR dne 11. dubna 2016

08.04.2016 15:23

Členové vlády v pondělí 11. dubna 2016 od 10.00 hodin projednají mimo jiné:

Vláda ČR: Schůze vlády ČR dne 11. dubna 2016
Foto: Archiv PL
Popisek: Úřad vlády ČR

Návrh novely zákona o stavebním spoření a státní podpoře stavebního spoření, předkládá: 1. místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí.
Návrh směřuje zejména k zefektivnění výkonu kontroly dodržování podmínek pro poskytování státní podpory stavebního spoření.

Strategickou průmyslovou zónu Přerov – Bochoř, předkládá: ministr průmyslu a obchodu.
Materiál shrnuje aktuální stav přípravy průmyslové zóny Bochoř a předkládá vládě dvě varianty dalšího rozvoje zóny.

Podepsání Dodatku č. 1 k Investiční smlouvě uzavřené dne 29. července 2014 mezi společností Hyundai Mobis Co., Ltd., Českou republikou, Moravsko-slezským krajem, Statutárním městem Ostrava a agenturou CzechInvest, předkládá: ministr průmyslu a obchodu.
Vláda pověří premiéra podpisem odsouhlaseného znění Dodatku k investiční smlouvě, na základě které vzniká projekt v průmyslové zóně Mošnov s až tisíci novými pracovními místy.

Program aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025, ZEMĚ, předkládá: ministr zemědělství.
Nový program podpoří rozvoj stávajících oborů a technologií i vznik nových poznatků, metod a postupů, což umožní posílit konkurenceschopnost českého agrárního sektoru a rozvoj a využívání obnovitelných zdrojů pro společnost.

Zprávu o plnění Exportní strategie České republiky za rok 2015 – exekutivní shrnutí, předkládá: ministr průmyslu a obchodu.
Největší objem vývozu v historii země, dosažený v roce 2015, potvrzuje úspěšnost vládních proexportních kroků a výraznou konkurenceschopnost českých firem, které jsou schopné si udržet pozice i na náročných zahraničních trzích.

Účast předsedy vlády na mezinárodní bezpečnostní konferenci GLOBSEC v Bratislavě ve dnech 15. - 16. dubna 2016, předkládá: ministr zahraničních věcí.
Předseda české vlády v rámci konference GLOBSEC vystoupí s projevem zaměřeným na roli Visegrádské skupiny v kontextu aktuálních témat zahraniční politiky, jako jsou migrační krize a ozbrojený konflikt na Blízkém východě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…