Vlajkonoška české výpravy Šárka Strachová balí na olympiádu

17.01.2014 18:20

Do zahájení XXII. zimních olympijských her zbývají pouhé tři týdny, přípravy vrcholí. Kufry do ruského Soči balí i česká medailová naděje a vlajkonoška národního týmu Šárka Strachová. Kromě sportovního vybavení v nich nebude chybět ani olympijská kolekce Alpine Pro, ve které český národní tým v čele s osmadvacetiletou slalomářkou nastoupí při slavnostním zahájení i na stupně vítězů. Právě přání, aby medailových úspěchů bylo co nejvíce, přijala Šárka spolu s oblečením od a olympijskou akreditací od šéfa mise Martina Doktora.

Vlajkonoška české výpravy Šárka Strachová balí na olympiádu
Foto: Alpine Pro
Popisek: Vlajkonoška národního týmu Šárka Strachová

Účast na olympijských hrách je snem každého sportovce. Šárce Strachové (rozené Záhrobské), reprezentantce v alpském lyžování, se splnil již dvakrát, při posledních hrách ve Vancouveru vystoupala dokonce na stupně vítězů a po šestadvaceti letech získala pro Českou republiku olympijskou medaili ze sjezdového lyžování. Tehdy ještě netušila, že nejdůležitější boj, nikoli o zlato, ale o vlastní život ji teprve čeká. Elitní světová slalomářka stála po zdravotních komplikacích opět na začátku kariéry a krok za krokem znovu šplhala k vrcholu. Povedlo se. Na své třetí olympiádě navíc povede k medailovým úspěchům celý český tým, byla totiž vybrána jako vlajkonoška reprezentace.

„Je to pro mě velká čest a radost, navíc jsem přesvědčena, že se bude opakovat historie a že naše výprava zaujme už během slavnostního zahájení. A pak samozřejmě svými sportovními výkony,“ směje se Šárka a naráží na úvodní ceremoniál letních olympijských her v Londýně. Tam se čeští sportovci představili v holínkách, jejichž fotografie obletěly svět a bez komentáře je nenechala přední světová média jako Washington Post nebo New York Times.

I v letošní kolekci, do které český národní tým již potřetí oblékla tuzemská sportovní značka Alpine Pro, jsou originální módní doplňky. Tím nejvýraznějším jsou huňaté beranice, které se bezprostředně po uvedení do prodeje staly hitem. Více než padesáti položkám, mezi kterými nechybí ani dětské oblečení, v českých národních barvách doplněných zlatou, symbolizující úspěch, dominuje elegantní motiv inspirovaný secesním malířem Alfonsem Muchou. Ke koupi jsou v síti prodejen Alpine Pro a na e-shopu Více informací o kolekci naleznete na http://www.oblecenisoci2014.cz/.

Česká společnost ALPINE PRO, a.s. vyrábí a distribuuje sportovní a outdoorové oblečení, vybavení a obuv pod registrovanou značkou ALPINE PRO. Patří mezi rozhodující společnosti na českém trhu. V současné době je značkou s největší sítí autorizovaných prodejen a franchize prodejců v oblasti outdoorových aktivit (34 autorizovaných prodejen a 50 franchize prodejen). Dodává zboží do největších obchodních řetězců např. Sportisimo i Globus. Společnost působí na slovenském, polském a maďarském trhu. Dále je zastoupena v dalších zemích obchodními zástupci, např. v Austrálii, Belgii, Číně, Francii, Portugalsku, Řecku, Itálii, Anglii, Chorvatsku, Srbsku, Rusku a dalších zemích.

V roce 2009 se ALPINE PRO stalo oficinálním partnerem Českého olympijského týmu jako první česká oděvní značka v historii, partnerství bylo prodlouženo až do roku 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…