Vojenské lesy a statky: Dřevorubci ladili před šampionátem formu úspěšně

27.05.2019 15:18

Jindřich Fazekaš na Husqarna Challenge v Ratajích nad Sázavou v profesionálech třetí, Marek Knotek z karlovarské divize dominoval juniorům.

Vojenské lesy a statky: Dřevorubci ladili před šampionátem formu úspěšně
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Třetí ročník soutěže pro dřevorubce, kteří používají mašiny předního světového výrobce motorových pil ze Švédska, svedl o předposledním květnovém víkendu do Ratají nad Sázavou opět špičkové závodníky a na tomto mítinku, který je poslední zkouškou před národním šampionátem, prověřil jejich formu.

Soutěže se zúčastnila dvacítka závodníků, z nichž šest startovalo v juniorské kategorii, a závodníci z řad našeho státního podniku se v ní neztratili. Za VLS soutěžili Jindřich Fazekaš a Pavel Češka v kategorii Profesionál a Marek Knotek v kategorii Junior.

Dřevorubci VLS získali medaile ve všech pěti dílčích disciplínách, o které se rozdělili Fazekaš a Češka. Jindřich Fazekaš získal stříbro v kácení a bronzové medaile ve výměně řetězu, kombinovaném řezu a odvětování. Stříbrnou medailí v řezu na podložce doplnil kompletní sbírku Pavel Češka.

V celkovém pořadí se mezi Profesionály umístil na třetí, bronzové, příčce právě zkušený Jindřich Fazekaš, za největší úspěch však lze považovat celkové vítězství Marka Knotka, zaměstnance divize Karlovy Vary, lesní správy Valeč, v kategorii Juniorů.

Celkovým vítězem se stal Martin Pňaček, před Jiřím Kadavým a již zmíněným Jindřichem Fazekašem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…