Výrobní družstva byla oceněna v soutěži Českých 100 nejlepších 2019

03.12.2019 15:39

V letošním ročníku prestižní podnikatelské soutěže Českých 100 nejlepších bylo mezi nejúspěšnějšími firmami České republiky za rok 2019 oceněno šest výrobních družstev, členů Svazu českých a moravských výrobních družstev (SČMVD). Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže se uskutečnilo v pátek 29. listopadu ve Španělském sále Pražského hradu za účasti politické reprezentace a významných hostů.

Výrobní družstva byla oceněna v soutěži Českých 100 nejlepších 2019
Foto: crr.cz
Popisek: Svaz českých a moravských výrobních družstev

Soutěž Českých 100 nejlepších každoročně vyhledává a oceňuje nejlepší české firmy, které v celonárodním měřítku dosahují mimořádných či pozoruhodných výsledků. Výrobní družstva jsou v silné konkurenci nejlepších firem dlouhodobě úspěšná a potvrzují, že jsou moderními podniky a významnou součástí českého hospodářství. Pan-evropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius, která je vyhlašovatelem soutěže, i široký okruh vybraných odborníků na výrobních družstvech vyzdvihují a oceňují dynamiku, progresivitu a výborné ekonomické výsledky, s nimiž jsou schopna konkurovat a uspět v České republice i na náročných zahraničních trzích.

V rámci oborové kategorie ZAMĚSTNANOST & VÝROBNÍ DRUŽSTEVNICTVÍ byla za rok 2019 oceněna výrobní družstva:

  • Granát, družstvo umělecké výroby, Turnov
  • KOVOBEL, výrobní družstvo
  • Plzeňské dílo, výrobní družstvo
  • SOLEA CZ výrobní družstvo
  • TVAR výrobní družstvo Pardubice
  • TVAR, výrobní družstvo Klatovy

Zástupci výrobních družstev Ing. Pavel Tvrzník (Granát Turnov), Ing. Emil Beber (Kovobel Domažlice), Ing. Ladislav Folk (Plzeňské dílo), Leoš Jiřele (Solea CZ), Markéta Koubová (Tvar Pardubice) a František Baštář (Tvar Klatovy) převzali ocenění z rukou předsedy Poslanecké sněmovny PČR Mgr. Radka Vondráčka a předsedy SČMVD JUDr. Rostislava Dvořáka. Oceněná družstva představují přední české firmy ve svých oborech, dynamické a prosperující podniky, které využívají nejmodernějších výrobních technologií a jejichž výrobky mají odbyt na českém trhu i v zahraničí.

SČMVD patří mezi největší a nejvýznamnější svazy zaměstnavatelů v České republice. Je představitelem silné skupiny výrobních družstev, zastupuje jejich zájmy na úrovni vlády a Parlamentu ČR, podporuje členská družstva širokou škálou odborných činností a služeb ve stěžejních oblastech podnikání a vytváří a prosazuje podmínky pro jejich rozvoj. Členskou základnu svazu tvoří 200 výrobních družstev z celé České republiky, jejichž činnost zahrnuje obory ve stavebnictví, strojírenství, automobilovém průmyslu, chemickém a kosmetickém průmyslu, výrobu automatizovaných pracovišť, nábytku, skla, plastů, obalů, oděvů, šperků a hraček, ale také potravin a poskytování služeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…