Začíná festival Masters of Rock, České dráhy posilují dopravu do Vizovic

12.07.2017 17:38

České dráhy posílí dopravu na 25. ročník open-air festivalu Masters of Rock ve Vizovicích, který odstartuje zítra a potrvá až do neděle 16. července. Dopravce zvýší kapacitu pravidelných vlakových spojů a navíc ve spolupráci s pořadatelem festivalu zavede zvláštní noční vlaky pro odvoz návštěvníků.

Začíná festival Masters of Rock, České dráhy posilují dopravu do Vizovic
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Festival se koná v areálu likérky Rudolf Jelínek v bezprostřední blízkosti železniční stanice. Vzhledem k očekávané velké návštěvnosti České dráhy žádají návštěvníky, aby při cestě vlakem i při pohybu v blízkosti železniční tratě dbali zvýšené opatrnosti a řídili se pokyny pořadatele.

České dráhy zavedou během festivalu následující dopravní opatření:

  • Od středy 12. července do pondělí 17. července do cca 15:30 bude navýšena kapacita pravidelných vlaků na trati Otrokovice – Vizovice.
  • Ve dnech 14. – 16. července bude zaveden zvláštní osobní vlak Os 10990 pro odvoz návštěvníků. Odjíždět bude ze stanice Vizovice ve 2:15 a do stanice Zlín střed přijede ve 2:41. Tento vlak bude zastavovat na všech zastávkách.
  • V pondělí 17. července po ukončení festivalu zavedou ČD několik mimořádných vlaků:
  • - Ze stanice Vizovice pojede v 0:45 zvláštní osobní vlak Os 10992 do stanice Otrokovice (příj. v 1:31). Tento vlak bude po stanici Zlín střed zastavovat na všech zastávkách, v úseku Zlín střed – Otrokovice pouze ve stanici Zlín-Malenovice.
  • - Ve 4:35 z Vizovic odjede zvláštní vlak R 10994 do stanice Zlín střed (příjezd v 4:58), odkud bude dál pokračovat jako pravidelný vlak Rx 894 Bouzov (odj. v 5:28) do stanice Praha hl.n. Tento vlak zastaví pouze ve stanici Lípa nad Dřevnicí.
  • - V 11:00 pojede z Vizovic také mimořádný osobní vlak Os 10998 do stanice Otrokovice, kam přijede v 11:49 hod. Tento vlak zastaví na všech zastávkách.
  • Z provozních důvodů bude v pondělí 17. července vlak Os 14201 (odj. z Otrokovic do Vizovic ve 3:42) a vlak Os 14202 (odj. z Vizovic do Otrokovic ve 4:25) nahrazen v celé své trase náhradním autobusem.

Další podrobnosti o dopravních opatřeních jsou ZDE.

Podrobnější informace o festivalu, hudebních skupinách, vstupenkách, možnostech ubytování apod. jsou ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…