Zákazníci Armex Energy zaplatí za elektřinu až o 8 % méně

01.12.2014 15:10

Zákazníci společnosti Armex Energy, předního dodavatele energií, v roce 2015 zaplatí méně za elektřinu. V závislosti na tarifu to může být až o 8 %.

Zákazníci Armex Energy zaplatí za elektřinu až o 8 % méně
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

V průměru Armex Energy svým zákazníkům sníží ceny o 6 %. Z domácností ušetří nejvíce rodiny, které používají elektřinu k vytápění pomocí přímotopů. Armex Energy, který dodává energie více než 30.000 zákazníků, i v příštím roce zachová rozdíl v cenách proti dominantním dodavatelům a zajistí tak svým zákazníkům opět úsporu při dodávkách energií. Nové ceníky platné od 1. 1. 2015 firma zveřejnila dnes.

„Také v roce 2015 se mohou naši zákazníci těšit na nižší účty za elektřinu. Naše ceny v příštím roce klesnou až o osm procent. Zároveň si i v příštím roce zachováme odstup od cen dominantních dodavatelů. Lidé tak i nadále mají důvod změnit svého stávajícího dodavatele elektřiny. My jim vedleférových cen nabízíme i solidní jednání a možnost řešit vše osobně na některé z našich téměř 20 poboček,“ uvedl ředitel Armex Energy Jan Nesměrák.

Rodina s domem vytápěným elektřinou ušetří zhruba 1700,- Kč

Na případě rodiny, která bydlí v rodinném domě se spotřebou 18 MW elektřiny za rok při jejím využívání nejen pro svícení a ohřev vody, ale především pro vytápění přímotopy, je možné vypočítat konkrétní úsporu v příštím roce. „Tato konkrétní rodina při spotřebě 18 MWh elektřiny a při využití příslušného tarifu v příštím roce oproti roku 2014 sníží své náklady zhruba o 1700 korun,“ doplnil obchodní ředitel Armex Energy Svetozar Pokorný.

Armex Energy dodává elektřinu a zemní plyn pro více než 30.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos plánuje získat další tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se loni pohybovaly na úrovni 1,2 miliardy korun.


 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…