Záložní zdroje energie Urban Revolt Power Bank

29.10.2014 17:59

Značka Urban Revolt, dodávající moderní, designově zajímavé digitální produkty pro mladé, představuje svá řešení pro uchování a distribuci energie pro chytrá mobilní zařízení Power Bank 4400 a Power Bank 8800.

Záložní zdroje energie Urban Revolt Power Bank
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Jedná se o praktické záložní akumulátory na cesty, vhodné pro mobilní přístroje a tablety. Disponují vestavěnou baterií s kapacitou 4400, resp. 8800 mAh a praktickou integrovanou svítilnou. Jejích dobíjení je řešené prostřednictvím standardního microUSB kabelu dodávaného v balení.

Urban Revolt Power Bank 4400 je nabízen v černé, modré nebo bílé barvě. Na výstupu poskytuje prostřednictvím jednoho USB portu napětí DC 5 V a proud 1 A. Je tedy vhodný k nabití mobilních telefonů, MP3 přehrávačů, přenosných konzolí, ale pouze vybraných modelů tabletů. V závislosti na konkrétním modelu zařízení přitom umožní nabít běžný smartphone zhruba 2x, tablet pak na více než 7 hodin provozu.

Urban Revolt Power Bank 8800 je k dispozici pouze v černém provedení. Avšak kromě dvojnásobné kapacity baterie disponuje hned dvěma USB výstupy s rozdílnou hodnotou proudu. Zatímco USB port s DC 5 V a 1 A umožní nabití např. mobilních telefonů, druhý USB s DC 5 V a 2 A cílí na tablety. Urban Revolt Power Bank 8800 nabije běžný chytrý telefon přibližně 4x a tablet na více než 13 hodin provozu.

Akumulátory Urban Revolt Power Bank 4400/8800 jsou k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 569/969 Kč s DPH pro Českou republiku a 19,99/34,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com/19857 nebo www.Trust.com/20070.

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.

O značce Urban Revolt

Značka Urban Revolt, jejímž heslem je "Express yourself", je zaměřena na trendové lifestylové hi-tech příslušenství, jako jsou reproduktory, sluchátka různých velikostí apod. Produkty Urban Revolt se vyznačují moderními barvami, kvalitním zpracováním, a v neposlední řadě také netradičním a do detailu domyšleným designem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…