Zástupci Státního pozemkového úřadu předávají zkušenosti slovenským kolegům

06.12.2017 14:17

Ve dnech 4. a 5. prosince 2017 se zástupci Státního pozemkového úřadu (SPÚ) v čele s ústřední ředitelkou Svatavou Maradovou účastní v Bratislavě společného setkání se slovenskou ministryní pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenské republiky Gabrielou Matečnou a dalšími představiteli ministerstva a Slovenského pozemkového fondu.

Zástupci Státního pozemkového úřadu předávají zkušenosti slovenským kolegům
Foto: SPÚ
Popisek: Státní pozemkový úřad

Cílem společného setkání je vzájemné předávání zkušeností napříč všemi agendami, které má Státní pozemkový úřad v gesci. Slovenští kolegové se zajímají například o plnění restitučních nároků a stanovování výše finančních náhrad nebo o zkušenosti s realizacemi pozemkových úprav v České republice. Na množství odborných dotazů z jejich strany odpovídají jednotlivý sekční ředitelé SPÚ: Martin Vrba, ředitel Sekce řízení ústředí, Michal Gebhart, ředitel Sekce řízení krajských pozemkových úřadů a pozemkových úprav, Václav Kohlíček, ředitel Sekce majetku státu, Silvie Hawerlandová, ředitelka Sekce odborných činností, Pavel Škeřík, ředitel Sekce provozních činností, a Aleš Uvíra, ředitel Sekce ICT a správy dat.

„Dvoudenní jednání je velkým přínosem pro obě strany. Jsem přesvědčena, že naše zkušenosti mohou slovenským kolegům pomoci v řadě činností spojených s obhospodařováním státní půdy. Současně vnímám toto setkání jako impulz pro budoucí užší spolupráci,“ hodnotí ústřední ředitelka SPÚ Svatava Maradová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…