Život dětem: Pro tříletého Honzíka se podařilo vybrat bezmála 5,5 milionů korun

29.09.2021 9:15

Obecně prospěšná organizace Život dětem ukončila sbírku pro malého Honzíčka, jehož emotivní příběh se dostal do povědomí mnoha lidí.

Život dětem: Pro tříletého Honzíka se podařilo vybrat bezmála 5,5 milionů korun
Foto: Život dětem
Popisek: Život dětem

Život dětem tímto srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří se do sbírky zapojili. Poděkování patří také všem médiím za šíření příběhu chlapečka, které k docílení potřebné částky na léčbu velmi pomohlo. 

Anketa

Od jakého věku by měl mít český občan právo volit?

11%
72%
hlasovalo: 22357 lidí

Honzík udělal během jednoho roku od tragické události obrovské pokroky a nyní díky laskavým dárcům může ve své cestě k úplnému uzdravení pokračovat. Cesta to nebude jednoduchá a všichni musíme tomuto malému velkému bojovníkovi držet palce a od srdce přejeme, aby se mu co možná nejdříve povedl jeho první samostatný krůček a začal opětovně mluvit.

„Máme velikou radost, že Honzíček a jeho cesta za uzdravením oslovila tak velký počet lidí, celkem se do sbírky během 12 dnů, kdy sbírka probíhala, zapojilo 9 929 dárců. Celková částka, která byla pro Honzíčka nashromážděna, činí 5 443 983,36 Kč. Velmi nás těší, že mezi lidmi zavládla na podporu Honzíčkovi léčby tak velká solidárnost, protože chlapeček si to opravdu zaslouží,“ říká předsedkyně správní rady obecně prospěšné společnosti Život dětem Anna Strnadová.

Mnoho sil do následných dvou let Život dětem ústy předsedkyně své správní rady přeje také rodičům Honzíčka spolu s jeho starší sestřičkou Evičkou, kteří ho budou na jeho cestě k uzdravení s velkou péčí a láskou doprovázet.

Život dětem rovněž ubezpečuje všechny laskavé lidi, kteří Honzíčkovi zaslali dar i po ukončení sbírky, že i jejich finanční prostředky budou použity na další potřeby chlapečka nad rámec jeho následné dvouleté léčby.

„O tom, jak se bude Honzíčkovi v průběhu následujících dvou let dařit a jaké bude dělat pokroky, budeme informovat na našich webových stránkách a současně nasociálních sítích,“ dodává Anna Strnadová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …