Změny ve vrcholovém vedení ČSOB

09.10.2012 16:09

Generální ředitel Československé obchodní banky a.s. (dále „ČSOB“) Pavel Kavánek byl s platností od 1. ledna 2013 jmenován členem výkonného výboru KBC s odpovědností za nově zřízenou divizi Česká republika. K témuž datu se vrcholové výkonné vedení ČSOB rozšíří ze sedmi na osm členů příchodem Marka Ditze, zároveň s tím dojde ke změnám odpovědností vybraných členů vedení.

Změny ve vrcholovém vedení ČSOB
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Cílem změn je posílit náš obchodní model, aby tak co nejlépe odpovídal měnícím se klientským potřebám,“ komentuje změny v ČSOB Pavel Kavánek.

Nová role Pavla Kavánka v nejvyšším vedení skupiny KBC má přímou vazbu na dnes představenou strategii KBC, v rámci níž mj. došlo k úpravě organizace celé skupiny (jednou z nich je, že aktivity v ČR budou tvořit samostatnou divizi, zatímco dosud byly součástí divize Střední a východní Evropa). Novou strukturu skupiny KBC a životopis Marka Ditze najdete na straně 2.

reklama

autor: ČSOB

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…