Zoo Děčín: Oranžové kolo Nadace ČEZ přineslo zoo více než 50 tisíc korun

01.10.2021 7:29 | Tisková zpráva

Více než 50 tisíc korun! Tak to je výtěžek, který přineslo šlapání na tzv. oranžovém kole Nadace ČEZ, který byl pořadatelem festivalu Energie pro kulturu, jež se v Děčíně odehrál v polovině měsíce září.

Zoo Děčín: Oranžové kolo Nadace ČEZ přineslo zoo více než 50 tisíc korun
Foto: Zoo Děčín
Popisek: Zoo Děčín

Každý návštěvník festivalu mohl každý mohl věnovat minutovým „šlapáním“ svou energii hned dvěma místním organizacím. Vedle Zoo Děčín se šlapalo také pro Slunečnici. Oba oranžové handbike byly po celou dobu doslova v obležení, někteří návštěvníci věnovali minutu dobré věci i opakovaně, takže jednou měla navrch zoologická zahrada a jindy zase Slunečnice. Ve finále si pak díky sportující veřejnosti mezi sebe rozdělily 50 351 (zoo) a 51 375 (Slunečnice) korun. „Tolik peněz jsme opravdu nečekali, všem vám zde před pódiem patří naše veliké díky. Vám za sportování a Nadaci ČEZ za to, že vaši snahu pomoci přeměnila na finanční prostředky,“ shodli se pak během přebírání šeků Kateřina Majerová, ředitelka zoo a Šárka Zimová Dostálová, ředitelka Slunečnice, z.s.

Více info o festivalu Energie pro kulturu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…