Zoo Jihlava: Začátek listopadu bude ve znamení Fantastických zvířat a cesty do Tanzánie

27.10.2022 21:44 | Tisková zpráva

První listopadový týden se můžete těšit na dvě parádní akce v jihlavské zoo. První vás zavede do Tanzánie společně se známým cestovatelem Davidem Švejnohou. Druhou akcí bude sobotní večerní prohlídka nazvaná Fantastická zvířata v zoo, při které vám představíme různá tajemná zvířata.

Zoo Jihlava: Začátek listopadu bude ve znamení Fantastických zvířat a cesty do Tanzánie
Foto: zoojihlava.cz
Popisek: ZOO Jihlava

První čtvrtek v měsíci, tentokrát 3. listopadu v 17 hodin, patří v Zoo Jihlava tradičně klubovému večeru ve vzdělávacím centru PodpoVRCH. Tentokrát se můžete těšit na skvělého a známého hosta. Jde o dobrodruha, cestovatele, fotografa a popularizátora jedení hmyzu Davida Švejnohu. Právě díky jeho ukázkám hmyzí kuchyně a cestovatelským přednáškám ho z různých předešlých akcí jistě znají i návštěvníci naší zoo. David vás tentokrát zavede do Afriky do Tanzánie. Té dominuje jeden z nejznámějších národních parků Serengeti s vedlejším kráterem a národním parkem NgoroNgoro. Těšit se můžete na úchvatné fotografie zachycující velkou migraci, nebo tamní kočkovité šelmy spolu s poutavým a zajímavým výkladem zkušeného cestovatele. Cena je 50 Kč na místě, parkování je zdarma.

V sobotu 5. listopadu bude ve spojitosti s dušičkovým týdnem připravena tajuplná večerní prohlídka pro rodiny s dětmi. Ta je nazvaná „Fantastická zvířata v zoo“ a během ní se seznámíte se zvířaty tajuplnými, opředenými pověrami, zvířaty obávanými a nakonec zjistíte, že fantastická jsou opravdu úplně všechna zvířata. Začátky prohlídek jsou v 16:00, v 16:30 a v 17:00 od hlavní pokladny zoo. Cena je 190 Kč pro dítě (od 3 do 15 let) a 270 Kč pro dospělého. V ceně je průvodce, drobné občerstvení, vstup do zoo a parkovné.
Nutná je rezervace přes e-shop Zoo Jihlava.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…