Zoo Plzeň: Loučení s prázdninami

25.08.2023 19:02 | Tisková zpráva

Přijďte tuto sobotu do plzeňské zoo na velký rodinný soutěžní program!

Zoo Plzeň: Loučení s prázdninami
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

Prázdniny sice letos končí až 3. září, ale loučení s nimi připravila Zoologická a botanická zahrada města Plzně již na tuto sobotu 26. 8. Reaguje tak na připomínky části rodin s dětmi, že těsně na konci prázdnin mají spoustu starostí s výbavou dětí do školy, takže na návštěvu zoo nezbývá čas.

Celodenní program od 10 do 17 hod. v centrální části areálu s vyvrcholením před Tropickým pavilonem, nabídne dětem v doprovodu rodičů a dalších blízkých bohatý dovednostní a vědomostní program. Oblíbená soutěžní naučná stezka bude sice ještě letní, ale rovněž připomene kvapem se blížící počátek nového školního roku. Za správné odpovědi získají úspěšní soutěžící tradičně sladkou chladivou odměnu v podobě tradiční české zmrzliny. Je přece ještě stále léto! Mezi cenami ovšem budou též užitečné předměty s použitím ve škole.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…