Zoo Zlín: Rozsvítili jsme vánoční strom a světelnou výzdobu

13.12.2022 21:34 | Tisková zpráva

Za přispění Mikuláše, anděla, čertů z Bylnice, dětského souboru Trnečka a více jak pětistovky návštěvníků jsme rozsvítili vánoční strom a světelnou výzdobu. Zveme vás na návštěvu zimní zoo!

Zoo Zlín: Rozsvítili jsme vánoční strom a světelnou výzdobu
Foto: wikipedia
Popisek: Zoo Zlín.

Areál zahrady a hlavní vstup zdobí světelná výzdoba, vánoční strom na nádvoří zámku Lešná a menší stromek u hlavního vstupu do zoo. Zavítat k nám můžete každý den včetně Štědrého dne, Silvestra a Nového roku. Od 25. prosince do 1. ledna 2023 navíc prodloužíme i otevírací dobu, pokladny a turnikety budou otevřeny do 16.30, horní část areálu a pavilony Zátoka rejnoků a tropická hala do 17.00 hod.

Vánoční návštěvu tradičně zpestří originální světelná výzdoba. Zoo zdobí nejen typické vánoční motivy, ale i světelné siluety exotických zvířat. Uvidíte tak „zářící“ slony, tapíry, nosorožce, rejnoky, tučňáky, klokany, lvy, lachtana, medvěda, aligátora, supy nebo žirafu, novinkou letošního roku jsou jaguáři. Vánoční strom na nádvoří zámku zdobí kombinace žlutých a červených baněk, už při rozsvícení stromku jste k němu přinesli záplavu dárků pro zvířata. Na ovoci, zelenině, oříšcích, sušeném pečivu, rýži i ovesných vločkách si už zvířata pochutnávají, moc a moc vám děkujeme! Pokud budete chtít potěšit naše zvířata i během následujících dnů, budeme rádi. Stačí vždy jen položit váš dárek pod vánoční strom na nádvoří zámku. DĚKUJEME!

U hlavního vstupu nám pak můžete pomoct s výzdobou našeho menšího vánočního stromku. Určitě máte spoustu originálních nápadů na vánoční ozdoby, když spojíme síly, bude tento stromeček opravdu jedinečný.

Zlínská zoo je otevřena každý den v roce včetně Štědrého dne (otevřeno do 14.00 hod.), vánočních svátků, Silvestra a Nového roku. Pro vstup do zoo návštěvníci nyní mohou využít zimní snížené vstupné, které pro dospělé činí 110 Kč, pro děti 70 Kč, senioři zaplatí 90 Kč. Doporučujeme zakoupit zvýhodněné on-line vstupenky, kdy úspora u každé vstupenky činí 10 Kč oproti ceně vstupenky zakoupené v pokladně zoo.

Provoz světelné výzdoby od 12. do 22.12.

stromek na nádvoří, hlavní vstup:    9.00-16.00
altánek nádvoří, světelná zvířata:   14.00-16.00
vánoční motivy veřejné osvětlení:  15.00-16.00

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…