Zoo Zlín nabídne ranní prohlídky areálu se speciálním programem u expozice kivi hnědého

11.07.2020 20:48

Zlínská zoo letos poprvé nabídne ranní procházku areálem zoo s návštěvou kiviho. Za Gerym, jak se sameček kivi jmenuje, mohou návštěvníci zavítat tuto neděli 12. července. Zahrada bude přístupná již od 6 hodin.

Zoo Zlín nabídne ranní prohlídky areálu se speciálním programem u expozice kivi hnědého
Foto: wikipedia
Popisek: Zoo Zlín.

Pro návštěvu zlínské zoo v časných ranních hodinách bude sloužit hlavní vstup. Po úhradě běžného vstupného v pokladně zooshopu budou mít návštěvníci jedinečnou šanci vychutnat si procházku probouzejícím se areálem zahrady a zůstat zde třeba až do odpoledne.

„Nejdříve však doporučujeme zamířit do australské oblasti za kivim. Gery je stále daleko aktivnější právě v ranních hodinách, do 8 hodin je velmi vysoká šance uvidět jej v expozici,“ uvedla vedoucí marketingu Romana Bujáčková.

kivi hnědý

Od 6:30 do 8:30 hodin bude u expozice k dispozici i průvodce, který nabídne spoustu zajímavých informací nejen chovu kiviů. Zlínská zoo chová tohoto nelétavého novozélandského opeřence jako první a jediná zoo v České republice. Expozici pro kivi hnědé a papoušky nestor kea otevřela v červenci 2017.

Kromě expozice kivi a nestorů kea bude v neděli 12. 7. od 6:30 otevřena i blízká restaurace Farmy U Koaly. Zbývající výběhy, pavilony a restaurace budou k dispozici od běžné otevírací doby, tzn. od 8:30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…