con4PAS úspěšně certifikovala své řešení SAP CRM Rapid Deployment Solution

17.06.2013 12:17

Společnost con4PAS, s.r.o. získala kvalifikaci pro dodávku řešení SAP CRM Rapid Deployment Solution (SAP CRM RDS). V současné době je tak jednou z prvních partnerských firem společnosti SAP ve střední a východní Evropě, která je kvalifikovaná k dodávání tohoto řešení.

con4PAS úspěšně certifikovala své řešení SAP CRM Rapid Deployment Solution
Foto: Archiv
Popisek: SAP

Na základě zkušeností s řešeními CRM na českém a zahraničním trhu, reakcí zákazníků a jejich poptávky po standardním řešení, které by umožňovalo rychlou implementaci za předem danou cenu obsahující i implementační služby na míru, se společnost con4PAS rozhodla rozšířit svou nabídku o řešení SAP CRM RDS, které tyto parametry splňuje a má i řadu dalších výhod. Identifikací základních scénářů v oblasti SAP CRM z předcházejících implementací došlo k zafixování základního rozsahu řešení, které pokrývá procesy od marketingu přes obchod až po servis.

Řešení SAP CRM RDS je vhodné zejména pro malé a středně velké firmy a nabízí přesně definovaný a přednastavený software SAP CRM spolu s implementačními službami na míru zákazníkovi - to vše za pevnou cenu a ve zrychleném čase nasazení v řádu týdnů. Díky těmto vlastnostem firmy předem vědí, jakou částku budou investovat, a ta se začne při rychlém nasazení do reálného provozu ihned vracet. Klesnou tak i náklady na implementaci a naopak dále roste návratnost investice. Velkou výhodou řešení jsou přednastavené procesy založené na tak zvaných best practices – postupech ověřených využíváním v systémech SAP po celém světě. SAP CRM Rapid Deployment Solution je možné navíc nasadit samostatně bez nutnosti provozování ERP systému.

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 238 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.

O con4PAS

Společnost con4PAS, s.r.o. vznikla v roce 2003 a v roce 2007 se stala partnerem společnosti SAP ČR, s.r.o., čímž potvrdila vysokou profesionalitu a kvalifikovanost. Jejím hlavním zaměřením jsou implementace řešení společnosti SAP, zejména systémy pro řízení vztahů se zákazníky (SAP CRM) a podporu nákupu (SAP SRM). Dále se společnost con4PAS zabývá elektronizací podnikových procesů (řešení UNIPROCESS® a SAP WF) a systémovou integrací.

Zajišťuje dodávky řešení na klíč pro koncové zákazníky i v rámci subdodávky dalším partnerským společnostem SAP. Společnost disponuje vlastními konzultanty se zkušenostmi s implementací systému SAP od roku 1994, a tomu odpovídajícími jak procesními tak i branžovými znalostmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…