dTest: Žádná potravina vám nezajistí spalování tuků v těle

29.04.2018 8:31

Bylo by báječné zbavit se přebytečných tuků v těle jen zvýšenou konzumací konkrétních potravin. Existují takové, které odbourávání tuků podporují? Neexistují, odpovídá rakouské Sdružení pro informovanost spotřebitelů VKI.

dTest: Žádná potravina vám nezajistí spalování tuků v těle
Foto: dtest.cz
Popisek: dTest - logo

S teplem a blížícím se létem přibývá lákavých titulků, jak si zlepšit postavu. Je libo znát pět potravin, které přimějí vaše tělo spalovat přebytečné tuky intenzivněji? Nebo dokonce deset? Čteme, zkoušíme, čekáme na výsledek. Zbytečně. Žádná potravina nemá samostatný vliv na náš tukový metabolismus. Množství tuků musíme snížit jinak, například zvýšením svalové hmoty. Ta potřebuje i v době odpočinku více energie než tuková tkáň, což zvyšuje celkový tělesný výdej energie.

Nabírání svalové hmoty nelze dosáhnout bez cíleného cvičení. Před ním se doporučuje poradit se s fyzioterapeutem nebo kvalifikovaným sportovním terapeutem, abyste si neuškodili a zároveň dosáhli optimálního efektu bez plýtvání silami. Poté, co dosáhnete kýženého svalového výsledku, si jej můžete udržovat vytrvalostními sporty, například chůzí, během apod.

Nestačí tedy sedět a jíst vybraná jídla. Bez pohybu to zkrátka nejde. Ani v Rakousku, ani u nás.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …