iStyle otevírá v Praze další prodejnu Apple

13.06.2012 10:00

Logo nakousnutého jablka, firma Apple, i letos zůstává na prvním místě nejcennějších značek světa. Podle žebříčku BrandZ TOP 100, který sestavuje společnost Millward Brown od roku 2006, stoupla hodnota značky Apple za poslední rok o třicet miliard na 183 miliard dolarů.

iStyle otevírá v Praze další prodejnu Apple
Foto: Apple
Popisek: Logo firmy Apple

Jeho letošní polepšení se navíc skoro rovná hodnotě devatenácté nejdražší značky, americké sociální sítě Facebook. ?Na druhém místě se umístila značka IBM s hodnotou 116 miliard dolarů, čímž posunula Google na třetí místo.

Za úspěchem Applu stojí I velmi přísná pravidla prodeje a prezentace, které stanovil zakladatel a šéf společnosti Steve Jobs. I po jeho smrti patří pravidla prodeje a vystavování produktů Applu k těm nejpřísněji sledovaným kritériím, a to v prodejnách na celém světě. Řídí se jimi i prodejny u nás iStyle. Jedna specializovaná prodejna iStyle je v Ostravě, dvě v Brně a pět v Praze. Ta nejmodernější a do všech detailů odpovídající pravidlům designu společnosti s logem nakousnutého jablka se bude otevírat po rekonstrukci v pondělí ve 13 hodin v Praze v Revoluční ulici. O slavnostní otevření se postará zpěvák a herec Vojta Dyk a pro návštěvníky je připravena mimořádná desetiprocentní sleva na veškeré zboží  Sleva je pro každého a je platná na veškeré Apple produkty a na příslušenství bez jakéhokoliv omezení - tedy včetně iPadů a iPhonů.

Ke každému zakoupenému počítači dostanou zákaznící zdarma knížku První kroky s Macem od iStyle. Zajímavé tipy a rady v ní najdou i zkušení uživatelé Apple počítačů. Knihu není možné získat u žádného jiného prodejce a není možné ji koupit samostatně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…