Dalkia je nejlepším zaměstnavatelem v České republice

18.10.2012 21:18

Dalkia Česká republika dosáhla obrovského úspěchu, když byla v jubilejním 10. ročníku prestižní soutěže Zaměstnavatel roku 2012 vyhlášena nejlepším zaměstnavatelem v zemi. Tento titul navazuje na regionální ocenění Zaměstnavatel Moravskoslezského kraje, které Dalkia Česká republika získala v Ostravě na začátku října, a to již potřetí v historii.

Dalkia je nejlepším zaměstnavatelem v České republice
Foto: red
Popisek: Dalkia

Finále celostátního kola soutěže Zaměstnavatel roku 2012 proběhlo 17. října v Orea hotelu Pyramida v Praze. Dalkia Česká republika obdržela tento významný titul zejména díky nadstandardní kolektivní smlouvě, mimořádným zaměstnaneckým benefitům a zázemí silné a prosperující nadnárodní společnosti.

Ocenění z rukou pořadatelů převzal country manažer skupiny Dalkia v České republice Laurent Barrieux, který k vítězství uvedl: „Titulu nejlepší zaměstnavatel roku 2012 v České republice si nesmírně vážíme, neboť jsme uspěli ve velmi silné konkurenci. Toto vítězství svědčí o naší dlouhodobě kvalitní personální politice a mimořádném přístupu k zaměstnancům, kteří jsou nejcennější hodnotou naší společnosti. Péči o ně neustále věnujeme velkou pozornost a ocenění Zaměstnavatel roku 2012 je důkazem toho, že se o ně staráme dobře.“

Názor generálního ředitele sdílí i předseda Základní organizace Odborového svazu Echo Teplárny Karviná Ladislav Kugler: „Se slovy pana generálního ředitele nelze než souhlasit, což by určitě potvrdili i ostatní předsedové odborových organizací naší společnosti. Velkou zásluhu na získání titulu má především ředitelka Dalkie Česká republika pro lidské zdroje Eva Tmejová a personalisté. Jsem přesvědčen, že právě probíhající kolektivní vyjednávání potvrdí oprávněnost tohoto ocenění, a věřím, že jsme tento titul nezískali naposledy.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…