AIM a NETBOX: Udělejte ze své obyčejné televize COOL zařízení

30.10.2012 10:32

Díky službám AIM nebo NETBOX se stane vaše televize multimediální stanicí se vším všudy.

AIM a NETBOX: Udělejte ze své obyčejné televize COOL zařízení
Foto: red
Popisek: AIM a NETBOX

Pro zákazníky, kteří od svého poskytovatele internetového připojení či televizního vysílání očekávají více než jen standardní služby, nabízejí značky AIM a NETBOX vynikající řešení: dělají z televize skutečného „CHYTRÉHO“ pomocníka a z internetu neomezený zdroj informací a zábavy. Nyní dostupné pro více než 125.000 domácností.

„AIM a NETBOX spojily síly při vývoji technologie a aplikací pro ovládání televize. Výsledkem jsou služby, které patří k naprosté špičce na českém i evropském trhu,“ uvedl Aleš Padrta z NETBOXu. „Díky vyspělé technologii a nejmodernějším optickým kabelům v páteřní síti i v jednotlivých přípojkách nabízíme jeden z nejrychlejších a nejspolehlivějších internetů.“

Vlajkovou lodí poskytovaných služeb AIM a NETBOX je kabelová televize nové generace v digitální kvalitě obrazu, bez jakéhokoliv šumu nebo zrnění. Moderní, v České republice vyvinutá aplikace, umožňuje využití velmi pokročilých funkcí:  Pauza (zastavení a opětovné spuštění živého vysílání), Start Over (opětovné spuštění běžícího pořadu od začátku), Časová osa (opětovné přehrání pořadu až 6 hodin po jeho odvysílání) a Videorekordér (s možností uložení až 100 hodin nahraných pořadů).

„Díky interaktivním funkcím je zákazník zcela svobodný a zároveň mu neunikne ani minuta vysílání,“ řekl Martin Havrda z AIMu.

Samozřejmostí nabídky AIM a NETBOX  je vysokokapacitní internet, který zákazníky díky nejmodernějším technologiím a optické síti nijak neomezuje přenosovými kapacitami. Je dostupný v rychlostech až 100/100 Mb/s.

V neposlední řadě obě společnosti nabízejí telefon, zajišťující volání v rámci veřejné telefonní sítě včetně místních, meziměstských a mezinárodních hovorů bez paušálních měsíčních poplatků a s mnoha doplňkovými službami pro maximální komfort zákazníků.

Velkou výhodou jsou balíčky služeb. Všechny telekomunikační služby mají zákazníci pěkně pohromadě a případné problémy s nimi tak nemusí řešit na třech různých linkách, ale pouze s jedním a tím samým operátorem či technikem.

AIM a NETBOX  jsou dvě nezávislé české značky, které poskytují telekomunikační služby (digitální televizi, internet a telefon). Spolupracují na vývoji aplikací pro IPTV a další služby, díky tomu poskytují prakticky totožné služby na nejvyšší úrovni pro více než 125.000 domácností.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

22:04 Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

Podíl zaměstnaných k celé populaci 15–64letých dosáhl v březnu 74,6%. Oproti březnu 2023 se snížil o…